000 02825cam a2200661 4500
001 337710929
003 DE-627
005 20230208142039.0
007 tu
008 011204s2002 xxu||||| 00| ||eng c
010 _a 2001051914
020 _a0060938455
_90-06-093845-5
035 _a(DE-627)337710929
035 _a(DE-599)GBV337710929
035 _a(OCoLC)248433783
035 _a(DE-604)BV014667693
040 _aDE-627
_bger
_cDE-627
_erakwb
041 _aeng
044 _cXD-US
050 0 _aTX945.3
082 0 _a394.1/0973
_qLOC
_221
084 _aLC 17610
_2rvk
_0(DE-625)rvk/90626:983
084 _a73.88
_2bkl
084 _a49.55
_2bkl
100 1 _aSchlosser, Eric
_4aut
245 1 0 _aFast food nation
_bthe dark side of the all-American meal
_cEric Schlosser
250 _a1. Perennial ed
264 1 _aNew York, NY
_bPerennial
_c2002
300 _a383 S
_bIll
336 _aText
_btxt
_2rdacontent
337 _aohne Hilfsmittel zu benutzen
_bn
_2rdamedia
338 _aBand
_bnc
_2rdacarrier
500 _aReprint. Originally published: New York : Houghton Mifflin, 2001
500 _aIncludes bibliographical references and index
650 0 _aFast food restaurants
_zUnited States
650 0 _aFood industry and trade
_zUnited States
650 0 _aConvenience foods
_zUnited States
689 0 0 _Dg
_0(DE-588)4078704-7
_0(DE-627)106076612
_0(DE-576)209209682
_aUSA
_2gnd
689 0 1 _Ds
_0(DE-588)4015332-0
_0(DE-627)106337092
_0(DE-576)208911359
_aErnährung
_2gnd
689 0 2 _Ds
_0(DE-588)4153776-2
_0(DE-627)105528463
_0(DE-576)209806028
_aFast Food
_2gnd
689 0 _5DE-101
689 1 0 _Dg
_0(DE-588)4078704-7
_0(DE-627)106076612
_0(DE-576)209209682
_aUSA
_2gnd
689 1 1 _Ds
_0(DE-588)4153776-2
_0(DE-627)105528463
_0(DE-576)209806028
_aFast Food
_2gnd
689 1 2 _Ds
_0(DE-588)4071601-6
_0(DE-627)104653655
_0(DE-576)209184434
_aGaststättengewerbe
_2gnd
689 1 _5(DE-627)
856 4 2 _uhttp://www.loc.gov/catdir/description/hc043/2001051914.html
_v2015-04-15
_3Verlagsangaben
924 0 _a592681408
_bDE-1a
_91a
_cGBV
_dc
_g1 A 485938
_h2
924 0 _a57607327X
_bDE-547
_9547
_cGBV
_dc
_g632004
_hMAG
924 0 _a584429428
_bDE-7
_97
_cGBV
_dd
_g38 086
_h7/061
924 0 _a155110699X
_bDE-7
_97
_cGBV
_dd
_g16 : FO 7100 Schl
_hBBWISO
924 0 _a663536316
_bDE-Fl3
_9Fl 3
_cGBV
_dc
_gMS 1290 S345
936 r v _aLC 17610
_bUSA
_kMaterielle Kultur und Wirtschaftsethnologie
_kMaterielle Kultur und Konsum
_kNahrung, Nahrungszubereitung, Ess- und Trinkgewohnheiten
_kAmerika
_kNordamerika
_kUSA
_0(DE-627)1271549239
_0(DE-625)rvk/90626:983
_0(DE-576)201549239
936 b k _a73.88
_jErnährung
_jNahrungsmittelzubereitung
_xVolkskunde
_0(DE-627)181570092
936 b k _a49.55
_jGastgewerbe
_jCatering
_0(DE-627)106419056
942 _oR:TX945.3 .S355 2002
_8R
_cNC
951 _aBO
999 _c3357
_d3357
003 DE-4047